Slut med at forære kunderne væk

Vælger du den traditionelle løsning med at lægge kundens hjemmeside hos en af de store hostingudbydere, overtager de kundeforholdet.
Derved mister du samtidig relationen til kunden, uden at du får andet end allerhøjst småpenge for det.

Sådan behøver det ikke at være!

Skab en løbende passiv indtægt og mulighed for masser af mersalg

Med en whitelabel partneraftale med Ribe Mediehus får du en række nye muligheder samt en helt unik mulighed for at markedsføre dig over for dine gamle kunder.

Slip for dyre investeringer

Med whitelabel hosting slipper du for at skulle købe din egen serverpark og ansætte dyre it-folk, der udelukkende kan servicere din hosting-løsning.

Fast passiv indtjening

Salg af whitelabel hosting giver dig mulighed for at skabe en løbende passiv indtægt. Det eneste du skal gøre, er at fakturere din kunde for deres hosting.

Smart mulighed for mersalg

Din fortsatte relation til din kunde giver dig mulighed for at lave masser af mersalg – og sælge ydelser, du tidligere var nødt til at henvise til andre.

Slip for besværet, og høst alle fordelene

Vi ved, hvor besværligt og dyrt, det er at skabe en rentabel hosting-løsning.

Ved at udnytte stordriftsfordelene ved at hoste mange hundrede hjemmesider og webshops kan vi tilbyde jer en sikker og pålidelig løsning med en oppetid på 99,99 % og 24/7 support til en helt uhørt lav pris.

Vores hosting-løsning er baseret på en gennemtestet it-infrastruktur, der gør det nemt at skalere – og hurtigt at flytte din kundes hosting til en dedikeret server, hvis der er brug for det.

Alt sammen uden at det kommer til at volde dig hovedbrud, eller at du skal bruge tid på det. Og uden at din kunde nogensinde opdager, at du har outsourcet opgaven til os.

Vi understøtter:

  • WordPress, Joomla, og Umbraco hjemmesider
  • WordPress med WooCommerce webshops
  • Magento 1 og 2 webshops
  • Prestashop m.fl.

Vi tilbyder:

  • Plesk-servere med forhandler-branding
  • Dansk teknisk og slutbruger-support
  • Backend-udvikling og integration til ERP

Så nemt kommer du i gang med problemfri hosting

Det er hverken svært eller tager lang tid at komme i gang med at tilbyde hosting til dine kunder. Alt hvad du skal gøre, er at kontakte os.

Inspiration til mersalg

Når du selv tilbyder hosting til dine kunder, får du samtidig ekstra muligheder for at skabe mersalg – og tilbyde dem ydelser, du måske ikke havde mulighed for tidligere. Her er et par idéer, du nemt kan tjene gode penge på:

Løs nye krav til siden

I takt med f.eks. nye regler og forordninger, som f.eks. GDPR og lignende, får du regelmæssigt mulighed for at sælge skræddersyede løsninger, der er designet, så de passer ind i kundernes webdesign. Du skaber designet og fakturerer kunden, så står vi for alt kodearbejdet.

Tilbyd serviceeftersyn

Webdesign, indhold og sikkerhed på hjemmesiden bør opdateres løbende for at blive ved med at give værdi – både for din kunde, deres kunder og for Google. Med en fortsat relation til kunden er det nemt at tilbyde serviceeftersyn på både design, indhold og sikkerhed.

Udvikling og integration

Typisk er specialudvikling af f.eks. backend, udvidelser og integration til kundernes ERP- og andre systemer måske ikke noget, du kan tilbyde. Men det kan du nu – og her er der gode penge at tjene! Vi står for udviklingsarbejdet, uden at din kunde nogensinde bemærker det.