Lad os hjælpe dig med en professionel webshop og sælg online!

webshop løsning

Bliv ringet op

Bliv ringet op når det passer dig bedst, og lad os tage en snak om dine behov.

Vi er eksperter i webshop løsninger

Handler du på nettet? Det gør dine kunder! Ribe Mediehus tilbyder stabile shopløsninger, tilpasset dine krav og behov. Vi har en lang række referencer, som alle er unikke ifht. funktionalitet og størrelse. Alle vores løsninger kan udvides efter behov, og som regel har vi allerede funktioner som passer til dine ønsker. Vi koder også gerne funktioner efter dit behov, således shoppe bliver nøjagtig som du vil have den, og kan give dine kunder den bedste oplevelse.

Moduler

Vi arbejder hovedsageligt med modulbaserede løsninger. Nogle moduler vil derfor være tilgængelige for en månedlig ydelse, og andre vil være tilgængelige for et installations gebyr / timeafregning. Vi arbejder bl.a. med opensource systemerne WooCommerce og Magento men vi kan med garanti også hjælpe dig med din shop!

Hvad kan WooCommerce?
Hvad kan Magento?

Hvilken webshop får du hos Ribe Mediehus?

Med en webshop fra Ribe Mediehus, fremtidssikrer du din virksomhed. Vores produkter er altid af højeste kvalitet, og det kan mærkes når din webshop begynder at generere omsætning. Vi designer naturligvis din shop fra bunden, så dine kunder ikke er i tvivl om, at de er havnet det rette sted. Har du ønsker til ERP integration – opkobling til dit regnskabssystem – eller anden form for integration, kan vi også være behjælpelige.

Ingen shop uden support! Vi garantere en fantastisk service og support af din shop. Undgå den lange telefonkø, og ring direkte eller send os en e-mail.

Normal leveringstid er 1 – 2 måneder. Dog kan der forekomme ønsker om special funktionalitet, som kan forsage længere leveringstid.

Hvilke funktioner er der i en standardshop fra Ribe Mediehus?

Standard Tilvalg
Unikt responsive design Integration med regnskabssystem
Ubegrænset antal produkter & kategorier Forskellige sprog
Brugermodul – Opret brugere, administrer brugere Forskellige valuta
Varianter & tilvalg
Produkt designer
Krydssalg / Grupperede produkter
Bookingsystem
Lagerstyring
Nyhedsportal
Tilpasset søgefunktion Forum
Kundelogin med adgang til ordrehistorik mm. Datingsite
Standard hosting Dealside
Formularer Ønskeliste
Kalender/events Dedikeret hosting
Sliders Autopost til Facebook ved nye indlæg
Blog Abonnements betaling
REST API B2B modul (Engros handel/prisdifferentiering)
Produkt Anmeldelser Nyhedsbrev
Rabatkoder SMS modul
Udvidet produktdata Udvikling efter ønske
SEO/Analytics SSL
Alias for produkter (hvis produktet har flere navne)
Daglig backup
Import/eksport modul
Forsendelsesmoduler efter ønske (GLS, DHL, Post Danmark etc.)
Opdateringer & vedligehold
Fri support: mail/telefon

Hvorfor skal du vælge os?

Vi garantere at du får en professionel og dygtig partner, som står klar til at hjælpe dig igennem hele forløbet. Vi bestræber altid det bedste resultat, som lever op til både dine, og vores forventninger. Vi lever af at levere holdbare løsninger, som ligger over standarden. Du kan derfor trygt og helt uforpligtende få en dialog med os, om netop din webshop.

webshop platform

Hvad siger kunderne?

Det har været en god oplevelse at arbejde sammen med Henrik og hans team. Min hjemmeside var færdig i løbet af nogle få uger, og sidenhen opgraderede jeg til en webshop, som mine kunder tog rigtig godt i mod. Jeg er yderst tilfreds, og kan klart anbefale andre at gøre det samme.

Birgitte Enevoldsen, Barocque.dk

I 2015 startede vi et samarbejde med Ribe Mediehus, og fik i den forbindelse udviklet en ny webshop. Vi havde i forvejen en lidt dyrere løsning hos HostedShop, som ikke kunne alt det, vi gerne ville. Hele vejen igennem har Henrik udvist professionel adfærd, og tålmodighed når vi ikke lige kunne følge med. Det resulterede i en webshop, som fungere upåklageligt, og som faktisk sparer os penge hvert år.

Anders Rohr Jørgensen, arjshop.dk

LAD OS HJÆLPE DIG MED DIN NYE WEBSHOP

Klar til at sælge?

Hos Ribe Mediehus matcher vi nemt alle jeres krav til den perfekte webshop-partner, og har allerede hjulpet masser af danske virksomheder med deres webshop.

Så kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi hjælper jer i gang eller videre med jeres eksisterende løsning!

Kom i dialog omkring jeres løsning

Bliv ringet op

Bliv ringet op når det passer dig bedst, og lad os tage en snak om dine behov.