Alt i en pakke – fra 499,00 pr. måned excl. moms

Lad os hjælpe dig med en professionel webshop og sælg online!

Med en professionel webshop fra Ribe Mediehus, er du sikret en professionel, og venlig behandling fra første streg til færdigt produkt. Vi flytter også gerne din eksisterende løsning til Ribe Mediehus’ servere. Derefter har du en løsning, som er 100 % din egen. Det er det smukke ved opensource.

Vores standardløsning indeholder bl.a.:

  • Design af webshop
  • Eget kontrolpanel (Plesk)
  • Lynhurtig SSD Hosting (25 GB)
  • Ubegrænset antal mailkonti*
  • Dansk Support – Telefon/mail
  • Automatiske opdateringer
  • Daglig backup

 

Få en ny webshop der skaber værdi for din virksomhed

En webshop, er for mange virksomheder, en hel essentiel salgskanal, som kun bliver mere relevant med tiden.

Vi er eksperter i webshop løsninger

Handler du på nettet? Det gør dine kunder! Ribe Mediehus tilbyder stabile shopløsninger, tilpasset dine krav og behov. Vi har en lang række referencer, som alle er unikke ifht. funktionalitet og størrelse. Alle vores løsninger kan udvides efter behov, og som regel har vi allerede funktioner som passer til dine ønsker. Vi koder også gerne funktioner efter dit behov, således shoppe bliver nøjagtig som du vil have den, og kan give dine kunder den bedste oplevelse.

Moduler

Vi arbejder hovedsageligt med modulbaserede løsninger. Nogle moduler vil derfor være tilgængelige for en månedlig ydelse, og andre vil være tilgængelige for et installations gebyr / timeafregning. Vi arbejder bl.a. med opensource systemerne WooCommerce og Magento men vi kan med garanti også hjælpe dig med din shop!

Hvilken webshop får du hos Ribe Mediehus?

Med en webshop fra Ribe Mediehus, fremtidssikrer du din virksomhed. Vores produkter er altid af højeste kvalitet, og det kan mærkes når din webshop begynder at generere omsætning. Vi designer naturligvis din shop fra bunden, så dine kunder ikke er i tvivl om, at de er havnet det rette sted. Har du ønsker til ERP integration – opkobling til dit regnskabssystem – eller anden form for integration, kan vi også være behjælpelige.

Ingen shop uden support

Vi garantere en fantastisk service og support af din shop. Undgå den lange telefonkø, og ring direkte eller send os en e-mail. Normal leveringstid er 1 – 2 måneder. Dog kan der forekomme ønsker om special funktionalitet, som kan forsage længere leveringstid.

Din professionelle webpartner

Vi stræber efter at være din fortrukne webpartner, med løsninger som skaber værdi for din virksomhed.

Pålidelig

Ribe Mediehus er en pålidelig og stabil webpartner, med rødderne plantet dybt i Ribe

Kvalitet

Vi kombinere eksisterende viden med moderne værktøjer, og opnår derfor høj kvalitet på vores produkter

Resultater

Vi skaber konkurrencedygtige resultater for vores kunder, vi kan med sikkerhed også hjælpe dig

200+
KUNDER
300+
LØSNINGER
15
SERVERE
100%
TILFREDSHED