En professionel mailløsning sikrer, at dine mails altid kommer frem!

De store mailhostingfirmaer som Gmail og Microsoft går efter at give deres kunder den bedste oplevelse med indbakken. Derfor går de aktivt ind og fjerner mails, de mener er spam. Derved risikerer du let, at dine nyhedsbreve aldrig kommer frem til dine kunder. Det kan du undgå med en professionel mailløsning.

Alle hader at få spam-mail i deres indbakke.

Derfor bliver de store mailhostingfirmaer som Gmail og Microsoft mere og mere kræsne med, hvilke mails de lader slippe igennem til deres kunder.

Oplever de således, at mange af deres kunder markerer mails fra bestemte afsendere som spam, eller framelder sig nyhedsbrevet efter modtagelsen, kan de jo lige så godt fjerne mails fra den afsender hos alle deres kunder. For så gider de nok heller ikke læse dem.

Så er der mange af dine modtagere, som framelder eller markerer din mail som spam – og det sidste er nemmere for dem – risikerer du, at ingen af dine modtagere hos den mailudbyder nogensinde får dine mails.

Derfor er det vigtigt, at du altid sender relevante og interessante mail til dine kunder – og ikke bare gode tilbud.

Er mailens ægthedsfaktorer i orden

Men det er ikke kun modtagernes reaktion på din mails, der bestemmer, om de når frem til folk.

For mailhostingfirmaerne tjekker også op på alle de ”ægthedsfaktorer”, som er tilgængelige for dem. Det vil sige, at de tjekker om mailens afsenderserver eller domæne er blevet blacklistet som spam-afsender. Samt om autentifikationsparametrene DKIM, DMARC og SPF er sat korrekt op i afsenderdomænets DNS-record.

Er de parametre sat rigtigt op i DNS’en, er der større sandsynlighed for, at din mail er ægte, og er afsendt via en professionel mailløsning.

Er du blacklistet?

Er din mailserver eller dit domæne blevet blacklistet af en eller anden, fordi de synes, du sender for mange spammails, kan du være helt sikker på, at dine mails bliver sorteret fra, inden de når frem til modtagerne.

Har du mistanke om, at du er blevet blacklistet, kan du tjekke det i f.eks. MXToolbox.coms blacklist checker. De holder øje med stort set alle kendte blacklist-udbydere. Bare angiv din mailservers ip-adresse eller dit domænenavn. Så får du vist hele listen – forhåbentlig med et OK ud for hver enkelt blacklist.

Er det ikke tilfældet, kan vi hjælpe dig med at finde ud af årsagen, foretage de fornødne ændringer af din serveropsætning, og stå for kommunikationen med blacklist-udbyderen. Så vil det oftest være muligt at få dig fjernet fra blacklisten igen.

Er din DNS-opsætning i orden?

Det er også vigtigt, at du har fået opsat de tre ”ægthedsfaktorer” DKIM, DMARC og SPF i din DNS. Er f.eks. DKIM ikke sat op for den mailtjeneste, du bruger til at afsende dine nyhedsbreve, vil der typisk stå, at dine nyhedsbreve er sendt på vegne af dig. Altså er det nemt at se, at det er en mail, der kommer fra en mailtjeneste og ikke fra dig personligt.

Hvad gør de tre DNS-parametre?

Hver af de tre DNS-parametre spiller forskellige roller i forbindelse med dine mails. Således sørger:

  • SPF – Sender Policy Framework – for, at det kun er de tjenester, du har givet lov til, som kan sende mails med dit domæne som afsender. Derved kan hackere ikke sende mails via din mailserver – kun de mailtjenester, du har godkendt.
  • DKIM – DomainKeys Identified Mail – for, at der indsættes en digital signatur i hver mail, som bekræfter, at mailen er sendt fra dit domæne. Så skal din mail være ægte, skal du give din mailtjeneste lov til at bruge dit domænes digitale signatur. Det gør du i DNS-opsætningen.
  • DMARC – Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance – for, at kunne give mailhostingtjenesterne besked om, hvad de skal gøre ved mails, hvor et tjek af SPF og DKIM giver en fejlmeddelelse. Her er den ”rigtige” opsætning, at bede mailhostingtjenesterne om at afvise (rejecte) mailen.

Har du ikke sat disse tre vigtige ”ægthedsfaktorer” op i dit afsenderdomænes DNS-opsætning, er der stor risiko for, at mailhostingfirmaerne vil fjerne dine mails, før de når frem til modtagerne.

Det kan vi hjælpe dig med at få sat korrekt op. Så er der større sikkerhed for, at alle dine mails når frem til dine kunder.

Vælg en professionel mailløsning

Vil du have større sikkerhed for, at alle dine mails slipper gennem nåleøjet hos de store mailhostingfirmaer, kan du vælge at få hostet din mailserver hos os.

Vi tilbyder professionelle mailløsninger, hvor du ikke risikerer at få din mailserver eller dit domæne blacklistet, og hvor alle ”ægthedsfaktorer” er sat korrekt op i DNS-opsætningen.

Samtidig holder vi løbende øje med de krav, som mailhostingfirmaerne stiller til de mails, de modtager, lige som vi løbende sørger for at holde DNS- og serveropsætninger opdaterede, så dine mails altid fremstår lige så ægte, som de er.

Kontakt os i dag, og få et tilbud på proaktiv, professionel mailhosting.