Plesk-løsninger med Ribe Mediehus som partner

Med Plesk CP får du nemt ved at styre din webhosting- og/eller hostingforretning, og får automatiseret en masse af de administrative opgaver, som ellers tager tid i hverdagen. F.eks. styre og sørge for korrekt afregning af ressourceforbruget for webapplikationer og infrastruktur.

Eksperter i Plesk

Vi er eksperter i opsætning af:

• Plesk CloudLinux OS
• Plesk WP Toolkit
• Plesk Imunify360 firewall

Så vil du have et nemt, effektivt og topsikkert administrativt system til webhosting eller data center drift, kan vi sætte det hele op og vedligeholde det.

Plesk CP

Har du brug for et effektivt administrativt system til den webhosting- eller data center løsning? Eller vil du gerne have et nøglefærdigt webhotel?
Så skal du vælge Plesk CP.

Vi kan levere en nøglefærdig server med Plesk CP installeret, eller stå for administration og vedligehold af din Plask-baserede webhosting- eller data center server. Så kan du koncentrere dig om at sælge domæner og plads på serveren til dine kunder.

Plesk CloudLinux OS

Plesk CloudLinux OS er et stabilt, sikkert og ekstra profitabelt Linux alternativ til din Plesk Server.

Det forbedrer serverens stabilitet og sikkerhed, ved at tildele dedikerede server ressourcer til hver enkelt tenant på serveren. Derved ender det ikke med, at der er en enkelt kunde på din webhosting- eller data center løsning, som tager alle ressourcerne fra de andre. Eller får deres hjemmesider eller dataløsning til at gå ned, fordi deres egen instans gør det.

Derved kommer hver enkelt tenant til at opleve det mere som om, de har deres egen virtuelle server frem for en delt hostingløsning.

Plesk webhosting løsning

Med Plesks webhosting-løsning får du et nemt og overskueligt administrativt system, som kan klare alle de daglige administrative som at oprette nye domæner, nye kunder, nye brugere og sørge for korrekt automatisk afregning af de enkelte kunder.

Systemet giver også mulighed for at du kan oprette forhandlere, som selv kan oprette deres kunder, deres domæner og brugere på webserveren.

Vælger du udelukkende at udbyde WordPress-baserede webhoteller, tilføjer Plesk WP Toolkit mulighed for at give brugerne en let WordPress-installation og opsætning, ligesom de kan få adgang til et særligt staging area, hvor de kan teste nye design, funktioner og plugins på en kopi af deres WordPress-hjemmeside, inden de sætter den nye version live.

Endelig giver WP Toolkit adgang til nem administration af flere WordPress-sites på en gang, lige som du kan automatisere opdateringer af både kerne og plugins på de enkelte websites.

Ekstra høj sikkerhed med Plesk Imunify360

Vil du skrue yderligere op for sikkerheden på din Plesk-server, kan du med fordel installere Plesk Imunify360.

Det er en avanceret firewall, som kan beskytte både den fysiske server og hver enkelt tenants servere og webapplikationer.

Imunify360 beskytter også mod en lang række skadelige PHP scripts, lige som den kan stoppe traditionelle brute-force, Denial of Service, port scanninger og meget mere.

Endelig beskytter Imunify360 også mod menneskelige fejl, og tilbyder en række sikkerhedsfunktioner, der er baseret på kunstig intelligens.

Det højner sikkerheden, og gør din Plesk server til en af de mest sikre på markedet.

Få hjælp til Plesk CP hos Ribe Hostingcenter

Så vil du have det bedste operativ- og administrative system til din webhosting- eller data center forretning, skal du vælge Plesk CP fra Ribe Hostingcenter.

Vi leverer nøglefærdige løsninger, eller kan installere, drive og vedligeholde Plesk på de servere, I allerede har investeret i.

Kontakt os i dag, og få et tilbud på den Plesk-løsning, som passer til dit behov.