Alt i en pakke – fra 299,00 pr. måned excl. moms

Offentlige hjemmesider til fornuftige priser

Ribe Mediehus har også erfaring med hjemmesider til det offentlige, og offentlige institutioner.

Med en hjemmeside fra Ribe Mediehus får I:

 • Hurtigere og mere agile arbejdsgange og kortere svartider
 • Kortere kommunikationsveje og hurtigere beslutningsprocesser
 • Hurtigere og mere nærværende support, som løser problemet
 • Højere sikkerhed, og et nemmere administrativt brugerinterface

Vælg den nemmere, billigere og meget bedre løsning

Sidder du i en offentlig institution, kan du frit vælge leverandør til din hjemmeside. Det giver dig mulighed for at få en mere agil og pragmatisk samarbejdspartner til dit webprojekt, og meget kortere kommunikationsveje og hurtigere beslutningsprocesser, end du ellers er vant til. Samtidig får du en højere sikkerhed og en support, som rykker hurtigt og forstår at kommunikere med dig og dine medarbejdere.

Kom hurtigt i mål med din offentlige hjemmeside

Hos Ribe Mediehus har vi en noget mere agil arbejdsproces, fra vi har taget den første snak og til du får leveret din institutions nye hjemmeside. Vi tager os af alt det praktiske med domæner, overflytning og så videre, skaber det rigtige design, og kan også hjælpe med indholdsproduktion.

Større valgfrihed i design

I offentligt regi er du tit begrænset i designet af de overordnede design guidelines, som der er i den enhed, som din institution hører under. Vælger du en privat aktør som os, kan vi skabe præcise det design, som du ønsker dig til jeres hjemmeside.

Flere integrationsmuligheder

Med brugen af WordPress som motoren i din institutions hjemmeside, får du samtidig adgang til alle de integrationsmuligheder, som der findes til andre systemer. Samtidig er det billigt og hurtigt at få udviklet nye integrationer fra bunden.

Nemmere administration

Skal der ændres noget på hjemmesiden, kan du eller dine medarbejdere sagtens selv finde ud af det. Vi bygger alle vores hjemmesideløsninger i WordPress. Det er kendt for sin nemme brugergrænseflade ”på bagsiden” af hjemmesiden.

Branchens bedste sikkerhed

Hos Ribe Mediehus tilbyder vi en af branchens bedste oppetider på din hjemmeside. Det skyldes vores høje sikkerhed på vores kraftige webservere. Vi sørger naturligvis også for daglig sikkerhedskopi af hjemmesiden, og holder alting opdateret.

Kortere kommandoveje

Hos Ribe Hostingcenter får du en fast kontaktperson. Det er den samme, som kommer til at stå for projektet, og sidde med det den praktiske udvikling. Det fjerner risikoen for misforståelser, og giver dig hurtigere svartider, og et færdigt resultat hurtigere end du er vant til.

Mere nærværende support

Den samme nærvær og hurtige svartid får du selvfølgelig også, hvis der er noget galt med hjemmesiden, eller du har brug for at få rettet noget til eller udviklet nyt til den. Du forsvinder ikke i vores supportsystem, eller får en medarbejder i røret, som ikke kender din institutions løsning.

Problemfri udvikling og drift

På grund af vores kortere kommandoveje får du et meget mere agilt og problemfrit udviklingsforløb for din hjemmeside. Den oplevelse får du fortsat den dag, institutionens hjemmeside er færdig og sat i drift. Hos os bliver du aldrig bare et nummer i køen, som vi nok skal komme til engang.

Fornuftige priser

Det bedste af det hele er prisen. For med en meget mindre og mere agil organisation kan du få offentlige hjemmesider til priser, du ikke troede var muligt. Samtidig kører vi ikke med kunstigt høje priser, fordi det er en offentlig hjemmeside. Prisen er den samme som til private firmaer.

Få tilbud på offentlig hjemmeside

Vil du have et anderledes hurtigt og bedre tilbud på en offentlig hjemmeside til din offentlige institution eller virksomhed? Så udfyld kontaktformularen her på siden! Vi svarer lige så hurtigt, som hvis du allerede var kunde hos os!

Vores standardløsning indeholder bl.a.:

 • Design af hjemmeside
 • Eget kontrolpanel (Plesk)
 • Lynhurtig SSD Hosting (10 GB)
 • Ubegrænset antal mailkonti*
 • Dansk Support – Telefon/mail
 • Automatiske opdateringer
 • Daglig backup
200+
KUNDER
300+
LØSNINGER
15
SERVERE
100%
TILFREDSHED