WordPress drift og vedligeholdelse gjort enkelt

Med hosting hos Ribe Mediehus får du adgang til en lang række praktiske værktøjer, der kan automatisere både drift og vedligehold af din WordPress hjemmeside. Det øger sikkerheden mod hackerangreb, og sparer dig for en masse tid og bekymringer. Læs med, og få alt at vide om WordPress drift og vedligehold med hosting hos Ribe Mediehus.

WordPress drift og vedligeholdelse gjort enkelt

Men hvor opdateringen af hjemmesidens indhold er noget, du er nødt til at gøre manuelt, kan meget af drift- og vedligeholdelsesarbejdet af motoren automatiseres.

Motoren i din hjemmeside hedder højst sandsynligvis WordPress. Det er det mest udbredte Content Management System i verden, som står bag hovedparten af alle hjemmesider på nettet.

Også dem, som bliver hostet hos Ribe Mediehus.

Hvorfor er drift og vedligeholdelse vigtigt

Det er ikke nok at få lavet en flot hjemmeside, og sørge for at få den hostet hos en stærk og sikker hostingpartner, så hjemmesiden altid er oppe og svarer hurtigt.

Både hjemmesiden og den motor som driver den, skal løbende holdes opdateret. Hjemmesiden, for at både de besøgende og Google altid finder den up-to-date og relevant. Og motoren, så du mindsker risikoen for hackerangreb, og undgå fejl på hjemmesiden.

Automatiske opdateringer

Som kunde hos os får du adgang til en række tjenester, som gør det muligt at automatisere den løbende opdatering og vedligeholdelse af både kernen i WordPress og de plugins, der anvendes på hjemmesiden.

Og skulle der opstå problemer med en opdatering, både du og vi naturligvis besked om problemet, så vi kan gøre noget ved det.

Så er du sikker på, at din hjemmeside altid er opdateret. På den måde kan hackerne ikke udnytte huller i ældre versioner af WordPress eller dine plugins til at angribe siden eller injicere malware.

Automatiske sikkerhedstjek

En anden fordel ved at hoste din hjemmeside hos Ribe Mediehus er, at vi automatisk scanner alle filer på hjemmesiden for malware, virus og anden fjendtlig kode.

Det sker helt automatisk, og skulle scanningen finde nogle problemer, får både du og vi en mail, så vi hurtigt kan gribe ind.

Staging og maintainance mode

Som kunde hos Ribe Mediehus får du også adgang til en særlig udvikler-version af din hjemmeside. Det kaldes for staging.

Her kan du implementere og teste nye funktioner – eller måske et helt nyt hjemmesidedesign – før du slipper det løs på hjemmesiden. Så undgår du utilsigtet nedetid, og er sikker på, at de besøgende ikke oplever fejl og andre uhensigtsmæssigheder på grund af ændringerne.

Og når alt virker, trykker du bare på en knap. Så implementeres ændringerne på hjemmesiden, når du er sikker på, at de kører, som de skal.

Skulle der være behov for nedetid i forbindelse med implementeringen, kan du slå en særlig Maintainance mode til imens. Så får de besøgende vist en side, som informerer dem om, at hjemmesiden er midlertidig ude af drift – samt hvornår den forventes at være oppe at køre igen.

Nemmere vedligeholdelse af flere WordPress-sider

Har du flere WordPress-hjemmesider hostet hos Ribe Mediehus, kan du køre opdatering og en række andre vedligeholdelsesfunktioner centralt fra vores hosting-interface. Så slipper du for at skulle logge ind på hver enkelt hjemmeside for sig, og foretage arbejdet.

Samtidig kan du nemt sikkerhedskopiere, klone og migrere hjemmesider, ligesom du kan automatisere synkroniseringen af data mellem hjemmesiderne. Eller mellem en hjemmeside og et af jeres interne it-systemer.

Smarte vedligeholdelsesfunktioner til WordPress-eksperter

Er du en af de mere hardcore WordPress-eksperter, tilbyder Ribe Mediehus også et WP-CLI-interface, hvor du kan udføre kommandoerne ved at skrive dem på tastaturet.

Du kan også tilgå databasen bag hjemmesiden, og foretage ændringer manuelt. Samt køre forskellige vedligeholdelsesrutiner, som rydder op og sletter det, der ikke er brug for længere.

Det får hjemmesiden til at køre bedre, og sikrer mod nedbrud – samt at gamle informationer stadig er tilgængelige for de besøgende.

Nemmere og mere sikker WordPress-hosting med Ribe Mediehus

Vil du have en nemmere hverdag og en WordPress-hjemmeside, som er sikret bedst muligt mod hackerangreb, skal du vælge WordPress-hosting hos Ribe Mediehus.

Så er du samtidig sikker på, at din hjemmeside altid har muskler nok til at svare hurtigt og fejlfrit – også selv om du har mange besøgende, eller bruger nogle lidt mere ressourcekrævende funktioner.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – og få en nemmere hverdag med WordPress drift og vedligehold. Uden at det koster dig en krone ekstra.