Har du behov for PHP Nørder?

PHP er et af de mest populære udviklingssprog til hjemmesider og webtjenester på nettet. Udvikler skaren er stor og der er næsten ikke grænser for, hvad vi kan udvikle af løsninger med PHP. Vi kan bygge alt lige fra hele websites til avancerede tilføjelser til populære CMS-systemer som WordPress m.v. Så mangler du en funktion eller en tjeneste på jeres hjemmeside, kan vi højst sandsynligvis skræddersy den til jer i PHP.

Det kan Ribe Mediehus med PHP

Hos Ribe Mediehus har vi en fast stab af erfarne og rutinerede PHP-programmører. De kan bl.a udvikle:

 • Skræddersyede, skalerbare webbaserede løsninger
 • Komplette hjemmesider og webtjenester i kendte PHP-frameworks som f.eks. Laravel og Yii 2.0.
 • Komplette løsninger til intranet og bookingsystemer
 • Vedligehold og overtagelse af komplekse systemer
 • Konvertering fra et PHP-framework til et andet
 • Attraktiv timeløn: Kun DKK. 700,- excl. moms

Hvad er PHP?

PHP har danske rødder og blev oprindelig udviklet som et sprog til bygning af personlige hjemmesider af dansk-canadieren Rasmus Lerdorf. Derfor var PHP oprindeligt en forkortelse for Personal Home Page, men står i dag for Hypertext Preprocessor, omend det ikke helt overholder rækkefølgen af bogstaverne i forkortelsen.

PHP minder i sin opbygning om JavaScript, men afvikles i modsætning til dette på serveren frem for i browseren. Alle beregninger og øvrige funktionalitet håndteres således af webserveren og sendes til brugeren i form af HTML-kode, der viser resultatet.

I dag anvendes PHP primært til at tilføje forskellig funktionalitet til de eksisterende CMS-systemer, der er udviklet i PHP som f.eks. WordPress. Men der findes også såkaldte PHP-frameworks, der fungerer som en slags værktøjskasse med foruddefinerede funktioner til at bygge hele hjemmesider eller specielle funktioner og tjenester som f.eks. en bookingtjeneste, webshop eller forskellige former for beregnere.

Hvornår er det smart at få udviklet en PHP-løsning?

Har du en hjemmeside, der mangler en særlig funktionalitet eller har du brug for en skræddersyet webtjeneste, der f.eks. kan betjene dine kunder, så løsningen

 • hjælper dem med at foretage de rigtige valg under bestillingen,
 • fungerer som et bookingsystem, der integrerer med jeres on-premise administrationssystem
 • kan bruges til at sælge adgang til jeres digitale produkter
 • tilbyder udvidede funktioner i forbindelse med login
 • foretager avancerede beregninger for brugerne
 • fungerer som supportforum for jeres kunder
 • tilføjer en chat-funktion til hjemmesiden eller webshoppen
 • kan håndtere signup til jeres nyhedsbrev
 • fungerer som intranet

Mulighederne er mange og kun din og vores programmørers fantasi sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.

User Experience – Vi tænker brugerne ind i din løsning

Når vi udvikler PHP-løsninger til jeres hjemmeside eller webtjeneste, tager vi altid udgangspunkt I at give jeres brugere den bedste oplevelse af løsningen. Det vil sige, at vi sørger for at få opbygget løsningen, så den virker så logisk og intuitiv at anvende, som det er muligt.

Til hvert udviklingsprojekt starter vi med at tage et møde enten IRL eller via Skype, hvor vi gennemgår jeres ønsker og krav til løsningen, samt taler sammen om, hvordan den mest optimale løsning ser ud.

Baseret på vores indledende snak og jeres kravsspecifikation, udvikler vi en opgavebeskrivelse, der også indeholder de første skitser til, hvordan brugergrænsefladen på PHP-løsningen kommer til at se ud. Skal løsningen integreres med f.eks. jeres økonomi- eller andet eksisterende it-system i jeres virksomhed, omfatter opgavebeskrivelsen også en nøje beskrivelse af dette, samt hvilke data der overføres og hvilke kontaktpunkter der anvendes.

Når opgavebeskrivelsen er godkendt, giver vi jer et tidsestimat og en forventet leveringstid, samt den endelige pris på opgaven. Kan vi nå til enighed om dette, går vi efterfølgende i gang med at kode opgaven til jer.

Fuld support – Ikke alle løsninger kan nøjes med at blive kodet

Selv om mange af de opgaver vi løser for vores kunder, oftest kan klares med, at vi udvikler et stykke programkode, der kan sættes ind på deres hjemmeside eller implementeres i deres CMS, er der mange gode grunde til, at du skal overveje en supportaftale med os på den PHP-løsning, vi har udviklet.

Først og fremmest er det altid en god ide på de større, skræddersyede løsninger. For tit kan der opstå nye eller ændrede behov, som kræver løbende vedligeholdelse og nyudviklinger af den leverede løsning.

Samtidig kan det af sikkerhedsmæssige grunde være nødvendigt at opdatere koden, i takt med at nye metoder til at hacke hjemmesider og webtjenester bliver kendt.

Undlader du få holdt øje med sikkerhedsproblemer eller tilpasse koden i forhold til andre tilpasninger på hjemmesiden, risikerer du både at give hackere adgang til jeres webserver, at give kundeoplysninger væk uden at vide det, samt at give brugerne en dårlig oplevelse med en hjemmeside, hvor jeres funktioner og tjenester ikke virker helt efter hensigten.

Derfor anbefaler vi altid, at du tegner en vedligeholdelsesaftale på især de lidt større PHP-løsninger, som vi leverer. Hyppigheden og omfanget af aftalen bestemmer vi sammen, så den svarer til løsningens kompleksitet og det ønskede sikkerhedsniveau.

Skal vi varetage jeres PHP-udvikling

Mangler du en funktion på jeres hjemmeside eller har I brug for en ny webbaseret specialtjeneste, kan vi oftest udvikle en skræddersyet løsning til jer i PHP.

Så kontakt os allerede i dag enten via kontaktformularen herunder eller ved at bruge mail eller telefonnummer, som du finder i footeren her på siden.