Dit lokale webbureau

Professionelt webbureau i Ribe

Har du behov for en hjemmeside eller en webshop, så kontakt os allerede i dag. Ud fra en dialog, vil vi kunne fortælle jer, hvilken løsning, der er den bedste løsning og det bedste CMS til netop jeres behov.
Case fra Ribe Mediehus - Rustik by marianne
1. WordPress
Det mest udbredte CMS i verden, og derfor også et fleksibelt værktøj til brug i de fleste situationer.
2. Magento
Opensource e-handel med muskler, som kan vokse med din forretning. Vi kan hjælpe med både hosting og udvikling.
3. Joomla!
Har du et website som kører Joomla! ? Så kan vi også hjælpe dig med både udvikling og hosting.
4. Drupal
Dette system er ikke så udbredt som det har været, men vi kan også hjælpe dig med dit Drupal websted.

Ribe Mediehus - dine opensource eksperter

Hos Ribe Mediehus kan vi udvikle hjemmesider og webshops i de mest udbredte Content Management Systemer (CMS). Vi har således kendskab til, og kan både bygge hjemmesider og webshops i de fleste opensource CMS systemer:

Ribe Mediehus tilbyder bl.a.:

  • Avancerede Integrationer
  • Webudvikling og programmering
  • Hosting af hjemmesider og webshops
  • Teknisk opsætning af webserver og CMS
  • Udvikling af mobilvenligt webdesign
  • Opbygning af korrekt struktur på løsninger
  • Udvikling af kvalitetsindhold
  • Løbende søgemaskineoptimering (SEO) og online markedsføring
  • (AdWords, Facebook- og LinkedIn-annoncering)
  • Drift, vedligehold og support

De fleste hjemmesider udvikler vi i WordPress, der er verdens mest udbredte CMS med en andel på over 30 % af verdens samlede antal hjemmesider. Mindre webshops udvikler vi også gerne på en kerne i WordPress og e-commerce pluginnet WooCommerce, mens større webshops med mange varer udvikles i Magento alt efter kundens ønske.

Ribe Mediehus – Et holistisk webbureau

Lige som Google har en holistisk tilgang til vurderingen af din hjemmeside, når den skal vises i søgeresultaterne, har vi en holistisk tilgang til kodningen og teknikken bag hjemmesiden, samt det indhold der skal være på den og det udseende, den skal have.

Kun de bedste hjemmesider havner i toppen af søgeresultaterne

For det hele skal være optimalt, hvis I skal gøre jer håb om, at få en placering i toppen af søgeresultaterne på de søgeord, der er vigtige for netop jeres firma. Konkurrencen bliver større og større for hver dag, der går og Google gør alt for at vise de hjemmesider øverst, som giver den bedste brugeroplevelse.

Det gør de naturligvis for at give deres brugere den bedste oplevelse med at bruge Google – og kun de hjemmesider, der lever bedst muligt op til alle de lidt over 200 parametre, som Google vurderer en hjemmeside på, ender med at få den bedste placering i søgeresultaterne.

Med toppen ved vi jo godt, at det handler om de øverste 3-4 placeringer og i hvert fald en placering på minimum den første side i søgeresultaterne, hvis I skal gøre jer håb om at få besøgende fra Google. Andre mennesker gør nøjagtigt det samme, som I selv gør, når I søger. Så det er vigtigt, at være skarp på alle aspekter af jeres hjemmeside.

Webbureau med styr på teknik, design og indhold

Derfor er det vigtigere end nogensinde, at du vælger et erfarent og professionelt webbureau, der har en solid indsigt i både de mange tekniske detaljer og tænker rigtigt, når det gælder om at udvikle et design og noget indhold, der giver den bedste oplevelse for både jeres besøgende og Google.

Hos Ribe Mediehus har vi mere end 10 års erfaring. Så vi har været med lige siden dengang vi håndkodede hele hjemmesiden, fordi vi ikke havde et CMS, der kunne det, som kunderne efterspurgte. Det har givet os en uvurderlig indsigt i, hvordan man koder hjemmesider helt ned i detaljen – en indsigt vi tit bruger den dag i dag, når vi skal have vores kunders hjemmesider til at spille allermest optimalt.

I dag har vi flere bud på gode CMS-systemer og vi har en solid erfaring med de mest populære af slagsen til både hjemmesider og webshops. Mest erfaring har vi dog med WordPress, som de fleste af vores kunder – ligesom resten af verdens hjemmesideejere – vælger, fordi det er så nemt at bruge og vedligeholde for almindelige mennesker, når først hjemmesiden er kommet i luften.

Et webbureau skal være med fra ide til færdig hjemmeside

Det er altid en god ide at inddrage et webbureau, lige så snart I har fået en ide til jeres nye hjemmeside, webtjeneste eller webshop. For ved at tage os med på råd lige fra starten, kan vi sikre jer, at I får taget de rigtige beslutninger, både når det kommer til valg af webserver, CMS, webdesign og opbygning og struktur på hjemmesiden.

Det er alle parametre, der er ekstremt vigtige, hvis I skal gøre jer håb om gode placeringer i søgeresultaterne. For de valg I træffer på den tekniske, design- og strukturmæssige front, kommer til at danne grundlaget for hele hjemmesiden eller webshoppen og dermed for Googles vurdering af hver evig eneste side, I har på webstedet.

Sørg for en sikker brugeroplevelse

Derfor er det vigtigt, at I får valgt en webserver, et CMS-system og så videre, der giver jeres hjemmeside eller webshop det bedste fundament. Webserveren skal svare hurtigt, koden skal spille optimalt og alle grafiske elementer skal være weboptimerede, så de fylder så lidt som muligt.

Det giver hurtige svartider og det kan både jeres brugere og Google lide – så meget, at Google advarer mod langsomme hjemmesider i søgeresultaterne. Har I først fået den etiket klistret på jer, giver det jer ingen topplaceringer i søgeresultaterne og dermed meget lidt trafik.

Selv en lille detalje som hvilken kommunikationsprotokol, I vælger til hjemmesiden, har stor betydning for dens placering i søgeresultaterne. Protokollen er det, der står foran de to skråstreger i webadressen. Her har den gængse standard i mange år været http-protokollen. Men den er ikke særlig sikker og udvekslede data mellem jeres besøgende og jeres hjemmeside eller webshop kan nemt opsnappes og manipuleres af tredjemand.

Derfor har man indført den mere sikre og krypterede version https, som beskytter brugernes data bedre og samtidig verificerer, at din hjemmeside er ægte. Det præmierer Google med et lille nøk opad i søgeresultaterne, fordi I giver jeres brugere en bedre sikkerhed.

Tænk mobilvenligt design fra starten

Med det tekniske på plads, kan vi sammen gå videre og udvikle et responsivt, mobilvenligt webdesign til siden. For i dag tænker man design til mobilen først, fordi de fleste søgninger foregår på mobilen i dag.

Derfor er det også mobilversionen af jeres hjemmeside, som Google indplacerer jer i søgeresultaterne efter. Så giver jeres hjemmeside eller webshop ikke en god brugeroplevelse på mobilen, udelukker I jer helt automatisk fra de øverste pladser i søgeresultaterne.

Den rigtige struktur og godt indhold sikrer jer topplaceringer i Google

Sideløbende med at vi udvikler og koder jeres webdesign, skal der gang I udviklingen af indhold til hjemmesiden. Hvilke søgeord skal I ranke for og hvilket indhold er mest relevant for jeres kunder?

Her arbejder vi sammen med eksperter i SEO, online markedsføring og udvikling af indhold til hjemmesider. Sammen med os kan de sikre jer, at jeres hjemmeside tilfredsstiller alle de parametre bedst muligt, som Google vurderer sidens indhold og struktur.

Det vil sige, at hjemmesiden er opbygget med en struktur, der fortæller Google noget om, hvilke søgeord der er vigtigst for jer, samt at det indhold I har på siderne, er målrettet til den søgehensigt, som jeres besøgende havde, da de søgte på Google. Det giver jer ikke alene de bedste chancer for at komme til tops i søgeresultaterne. Det giver jer også meget mere motiverede og købsparate besøgende.

Husk at en hjemmeside ikke er et trykt katalog

Efter hjemmesiden er gået i luften, er det i øvrigt vigtigt, at I har en plan for løbende at udgive nyt indhold, samt sørger for at opdatere jeres eksisterende indhold regelmæssigt, så det afspejler de nyeste udviklinger på markedet.

For hverken Google eller de besøgende, der lander på jeres hjemmeside, kan lide at opdage, at de er kommet ind på en gammel hjemmeside, der ikke er blevet opdateret eller hvor der ikke er udgivet nyt indhold, siden hjemmesiden blev lanceret. Google kvitterer for manglende vedligeholdelse ved at give jer dårligere placeringer i søgeresultaterne og de besøgende skynder sig væk, så snart de opdager, at sidens oplysninger er gamle – hvilket også er med til at trække jeres placeringer ned i søgeresultaterne.

Sørg for at vedligeholde jeres hjemmeside

Så derfor tilbyder Ribe Mediehus en udvidet vedligeholdelsesaftale på jeres hjemmeside, der udover vedligeholdelse, opdatering og support på hjemmesiden, også kan omfatte løbende udvikling af relevant, nyt indhold, samt regelmæssig gennemgang og opdatering af eksisterende sider.

Som kunde bestemmer du naturligvis selv, hvor meget hjælp du ønsker til at vedligeholde og drive jeres hjemmeside. Det vigtigste er, at du sørger for at få det gjort – både indholdsmæssigt og på det tekniske plan.

For ligesom din computers operativsystem og programmer skal opdateres løbende, for at computeren forbliver sikker, skal den tekniske platform og CMS-systemet også holdes opdateret. Derved kan I bedre forhindre hackere og andre kriminelle I at ødelægge hjemmesiden eller stjæle jeres besøgende eller kunders oplysninger eller kreditkortinformationer.

Vi kan varetage både vedligeholdelse af teknik og indhold, ligesom vi tilbyder mulighed for, at I kan få support og hjælp til både CMS, teknik og indhold, hvis I skulle få behov for det.

Egen hosting giver os de bedste muligheder for at skrue på alle parametre

Vi tilbyder også hosting – altså at have jeres hjemmeside kørende på en webserver, som står hos os. Det giver os samtidig de bedste muligheder for at skrue på alle de tekniske parametre, der er så vigtige for, at Google kan give jeres hjemmeside den placering i søgeresultaterne, som den fortjener.

Vælg et webbureau der går hele vejen

Så uanset om I skal have ny hjemmeside til firmaet, have udviklet en avanceret webtjeneste eller har brug for en ny webshop med direkte integration til jeres ERP-system, så kan vi hjælpe jer hos Ribe Mediehus.

Vi er klar til at klare alt lige fra hosting og opsætning af webserver og CMS over udviklingen af et moderne og mobilvenligt webdesign og til udviklingen af indhold, der er målrettet de mest relevante søgeord og søgehensigter.

Vi kan også tilbyde support, drift og vedligehold. Så vælger I Ribe Mediehus, får I et webbureau, der går hele vejen og altid er der for jer, når I har brug for det.

200+
KUNDER
300+
LØSNINGER
15
SERVERE
100%
TILFREDSHED