FÅ FLERE KUNDER MED EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE FRA RIBE MEDIEHUS

Stabil hosting
Responsivt design
Fuld support & opdateringer
Fast lav pris 249,00 pr. måned excl. moms

Med en Ny Hjemmeside fra Ribe Mediehus, er du sikret en professionel, og venlig behandling fra første streg til færdigt produkt. Vi flytter også gerne din eksisterende løsning til Ribe Mediehus’ servere. Derefter har du en løsning, som er 100 % din egen. Det er det smukke ved opensource.

Bliv ringet op

Bliv ringet op når det passer dig bedst, og lad os tage en snak om dine behov.

SÅDAN HJÆLPER EN NY PROFESSIONEL HJEMMESIDE DIN FORRETNING

HVORFOR LAVE EN HJEMMESIDE?

En hjemmeside, er for mange virksomheder, en hel essentiel del af fundamentet i virksomhedens profil. Man kan sammenligne en hjemmeside, med den påklædning, man iføre sig i arbejdstiden. Altså den identitet, som man ønsker at udstråle overfor mulige kunder.

hjemmeside

VORES LØSNINGER SKABER VÆRDI FOR VORES KUNDERS VIRKSOMHEDER

responsiv hjemmeside

VI ER EKSPERTER I NYE HJEMMESIDER

Vil du gerne være synlig på nettet, på en professionel og indbydende måde? Så er du havnet det rigtige sted! Hos Ribe Mediehus er vi eksperter i webudvikling, herunder udformningen af visuelle identiteter, som stiller dig stærkt overfor både kunder og konkurrenter.

Vores standardiserede løsning dækker langt de flestes behov, men vi er naturligvis også i stand til at bygge komplicerede løsninger, som passer perfekt til dig. Vi har en lang række projekter bag os, som gør os bevidste om de processer, der ligger bag godt webdesign. På den måde kan vi udvikle et site, der sælger dig og din forretning på den bedste måde.

Se vores priser

HVAD FÅR DU HOS RIBE MEDIEHUS?

Vi hjælper dig frem til den helt rigtige løsning, og så endda i et fornuftigt prisleje. Du kan her på siden se en liste over standard funktioner i vores webpakke. Hvis den funktion du søger, ikke er her på siden, så fortvivl endelig ikke. Vi kan altid udvide din løsning så den passer perfekt til præcis dit behov.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

Vi garantere at du får en professionel og dygtig partner, som står klar til at hjælpe dig igennem hele forløbet. Vi bestræber altid det bedste resultat, som lever op til både dine, og vores forventninger. Vi lever af at levere holdbare løsninger, som ligger over standarden. Du kan derfor trygt og helt uforpligtende få en dialog med os, om netop dit projekt.

hjemmeside design

HVAD SIGER KUNDERNE?

Det har været en god oplevelse at arbejde sammen med Henrik og hans team. Min hjemmeside var færdig i løbet af nogle få uger, og sidenhen opgraderede jeg til en webshop, som mine kunder tog rigtig godt i mod. Jeg er yderst tilfreds, og kan klart anbefale andre at gøre det samme.

Birgitte Enevoldsen, Barocque.dk

I 2015 startede vi et samarbejde med Ribe Mediehus, og fik i den forbindelse udviklet en ny webshop. Vi havde i forvejen en lidt dyrere løsning hos HostedShop, som ikke kunne alt det, vi gerne ville. Hele vejen igennem har Henrik udvist professionel adfærd, og tålmodighed når vi ikke lige kunne følge med. Det resulterede i en webshop, som fungere upåklageligt, og som faktisk sparer os penge hvert år.

Anders Rohr Jørgensen, arjshop.dk