HISTORIEN OM RIBE MEDIEHUS
ERFARING, KVALITET & KREATIVITET

Henrik E. Hansen
Henrik E. HansenStifter
Jeg har arbejdet med webdesign og webbaserede løsninger i over 10 år, og har stor erfaring med Userbility og User Experience. Dertil fungere jeg som projektleder på samtlige projekter.

Professionelt webbureau med bred erfaring

Vi kan lidt af hvert, og det er vi stolte af! Det hele startede i foråret 2007 på Ribe Handelsskole, hvor den første hjemmeside blev lavet på en lånt skolecomputer. Siden da, er der løbet meget vand gennem åen, og 10 år senere er vi stadig i Ribe, nu med mere erfaring og lidt større computere.

Dit webbureau i Danmarks ældste by, Ribe

Webbureau med røder solidt plantet i det jyske! Har du brug for en ny hjemmeside eller webshop, vil du udvikle et digitalt produkt eller har du brug for en onlinetjeneste til jeres kunder, så kan Ribe Mediehus løfte opgaven. Vi har udviklet hjemmesider i over 10 år og har bred erfaring med de mest udbredte CMS-systemer. Vi er stolte over at være webnørder og er ikke bange for at kaste os over de mere avancerede løsninger.

0
Vi har 180+ tilfredse kunder, vil du være en af dem?
0
Fantastiske hjemmesider, som vi pt. servicere – og der er flere på vej!
0
Vi har arbejdet med og servicere over 100 webshops, til en lang række af erhverv
0
Skræddersyede løsninger. Herunder CRM, Bookingsystemer & Intranet

Vi Elsker Løsninger

Det Rigtige Værktøj.
Den Rigtige Løsning.

Vi benytter altid den platfom som passer bedst til dit projekt. På denne måde er du sikret at din løsning er skræddersyet til dig, og at du får mest muligt ud af dit produkt.

LÆS MERE

Wordpress

Wordpress er for de fleste. Nem at skræddersy, og let at vedligeholde.

Vi Er WordPress Eksperter!

Hvis du vælger WordPress som platform, og Ribe Mediehus som leverandør, er du sikret den helt rigtige vejledning. En lang række af vores referencer bygger på WordPress platformen, og årsagen simpel: Den gode blanding af muligheder for lækkert design, og et brugervenligt interface, gør WordPress til en meget populær platform, også blandt vores kunder.

Joomla!

Platformen til den tunge, krævende løsning, og den øvede kunde

Vi Er Joomla! Eksperter

Hvis du vælger Joomla! som platform, og Ribe Mediehus som leverandør, er du sikret et perfekt sammenspil mellem system, og brugervenlighed. Joomla! har ry for at være tung at danse med, og vi anbefaler heller ikke at benytte denne platform, hvis du er sprit ny i faget. Joomla! har dog nogle fordele, og funktioner som på sigt kan skabe synergieffekter for din virksomhed.

Magento

Kraftfuld webbutik udover det sædvanlige

Open Source Webbutik

Magento er for den krævende webbutik. Magento er kendt for sin brede backend, som giver mulighed for stort set alt. Dertil er Magento yderst skalerbar, så det er muligt at forme systemet efter behov. Vi anbefaler brug af Magento hvis din shop skal kører sammen med dit ERP system, eller hvis du har over 20.000 produkter på din side.

Vi Lever For De Gode Løsninger, Som Gør Internettet Bedre.

“Alle kan lave en hjemmeside” – Ribe Mediehus leverer ikke bare hjemmesider. Vi skaber visuelle identiteter, webshops med ERP integration og systemer for både danske, såvel som internationale virksomheder. Vi lægger stor vægt på kvalitet, og fuldført arbejde. Vi sætter en ære i at leverer kvalitet, i et konkurrencedygtigt prisleje.

Erfaring

Den rigtige blanding af uddannelse og erhvervsrelaterede projekter, har givet os den nødvendige erfaring, som skal til for at kunne skabe en lang række individuelle løsninger – og vi lærer stadig!

Kreativitet

Vores niveau rækker højere end standarderne. Vi er nytænkende, nyskabende og sætter en ære i at finde nye veje og metoder, som kan hjælpe os med at forbedre din løsning.

Kvalitet

Vi konkurrere ikke kun på pris, men også godt håndværk. Vores produkter udvikles konstant, hvilket også gælder vores bestående løsninger, som altid prioriteres lige så højt, som nye.