dedikeret hosting
hosting

Din Løsning Fortjener Den Bedste Hosting

Valg af hosting kan være en kritisk fase. Man kan sammenligne hosting med en motor i en bil. Hvis bilen vejer over 2 tons, er det nødvendigt med en større motor, for at bilen kan fungere optimalt. Det samme gælder webbaserede løsninger. Ribe Mediehus leverer skræddersyede løsninger i alle størrelser, og i forhold til andre webbureauer, tilsvarende hosting, designet ud fra behovet på din løsning.

Hvad betyder det? – Det betyder at du hos Ribe Mediehus, ikke betaler for unødvendig hosting-kraft, men at vi finder den helt rigtige løsning til dig.

Når din forretning med tiden vokser, er det let og smertefrit at opgradere din hosting plan.

 

Hvilken server får du hos Ribe Mediehus?

Overlad trygt valget af hosting til os. Vi tager os af det hele, og sørger for at din løsning kører optimalt. Ribe Mediehus har egne dedikerede servere i både Tyskland og England, som kan tilpasses enhver løsning, stor som lille.

Ubegrænset antal e-mail adresser, med mulighed for viderestilling, ferie-autosvar og meget mere. Desuden kan du med Ribe Mediehus få opsat en Office 365 konto til din virksomhed, og få samlet det hele ét sted; Mail, kalender, møder etc.

Når vi hoster din løsning, er du sikret en oppetid på min. 99,9 % ved brug af dedikerede servere.

Der foretages daglige backups af alle løsninger. Du kan derfor være helt rolig, hvis uheldet er ude. Vi gendanner din hjemmeside fra sidste backup, så du hurtigt kan komme videre med dit arbejde.

Vi hjælper naturligvis med registrering og aktivering ved DK-Hostmaster. Du skal blot videresende os bekræftelses e-mails du modtager fra DK Hostmaster, når vi registrere dit .dk domæne.