WordPress-hosting med masser af datapower og lagerplads

Traditionel WordPress-hosting har mere fokus på lagerplads end hukommelse. Men din hjemmeside bliver hurtigt alt for langsom, hvis den hele tiden løber ind i hukommelsesbegrænsninger. Det er den rene gift for sidens placeringer i søgeresultaterne, fordi netop svartiderne har fået en væsentlig større betydning i Googles vurdering af din hjemmeside. Den hukommelsesbegrænsning er bare en af de ting, du slipper for, hvis du får hostet din WordPress-hjemmeside hos Ribe Mediehus.

Hosting hos Ribe Mediehus

Hos Ribe Mediehus får du dedikeret WordPress-hosting, der giver lynhurtige svartider, og mulighed for at få support til både webserver og WordPress. Det gør vi fordi vi ved, at ikke alle kunder har en WordPress-ekspert siddende in-house.

Kontakt os i dag og få et overraskende godt tilbud på ordentlig WordPress-hosting med fokus på, at din WordPress-hjemmeside kan give både besøgende og Google den bedste oplevelse.

Valg af WordPress-hosting

Skal du vælge en kosteffektiv WordPress-hosting, skal du gå efter at få hostet din WordPress-hjemmeside hos Ribe Mediehus. Vi tilbyder en hosting-løsning med masser af hukommelse og masser af lagerplads på lynhurtige servere. Således får du:

 • Udelukkende lagerplads på SSD-diske – Det er samme hukommelsestype som på hukommelseskort. Det er lynhurtigt og der er ingen mekaniske dele, som kan sætte harddisken ud af spillet
 • Alle webservere er udstyret 64 GB RAM onboard – Så der er nok hukommelse til at cache en masse SQL-strenge. Videre øger det hastigheden markant på din hjemmeside!
 • Mulighed for at køre med NGINX – Denne webserver giver dig maksimal ydeevne. NGINX er generelt mere sikker end den traditionelle Apache-webserver, som er et yndet mål for hackere.
 • Mulighed for at vælge mellem forskellige PHP-versioner
 • Vi tilbyder også standard cache på alle løsninger (både nginx + apache) – Samtidig tilbyder vi også mulighed for opsætning af hukommelsesbaseret (memcached) cache, som giver lynhurtige svartider.

 

Prisen er en alt for overvurderet parameter for valg af WordPress-hosting

For de fleste er prisen på deres WordPress-hosting den vigtigste parameter, når de skal vælge hosting-partner til deres hjemmeside. Det er forståeligt! Eftersom WordPress-hosting traditionelt afregnes med en fast pris hver måned. Med i prisen er der så en vis mængde lagerplads, hukommelse og trafik. Så ved at gå efter en hosting-udbyder, der kan tilbyde den laveste månedspris på WordPress-hosting, kan der spares mange penge hvert år.

Fra hosting-firmaernes side er der oftest et meget stort fokus på mængden af lagerplads. Det er den, du nemmest kan finde i reklamerne. Til gengæld er det lidt sværere at finde oplysninger om mængden af hukommelse.

Det skyldes, at de fleste hosting-firmaer går efter at skabe den billigst mulige månedspris for WordPress-hosting. Her er hukommelse dyrere end lagerplads. Så kun ved at indføre meget strikse begrænsninger på den enkelte hjemmesides hukommelse, bliver det muligt at hoste så mange forskellige hjemmesider på den samme webserver. På den måde kan hosting-firmaet sælge hosting til de billigste priser.

For lidt hukommelse giver en langsommere hjemmeside og fejlmeddelelser

Problemet med at have for lidt hukommelse til rådighed for din hjemmeside er:  Der skal ikke være mange brugere på hjemmesiden, før den begynder at blive langsommere. Samtidig stiller det meget større krav til kodningen af hjemmesiden.

For tager koden ikke hensyn til, at der næsten ikke er nogen hukommelse til rådighed på webserveren, kan dårlig kode hurtigt fylde hukommelsen med ligegyldigt indhold. Det er ofte tilfældet i nogle af de gratis plugins og temaer, der kan hentes fra WordPress’ store katalog af webdesign (temaer) og funktionsudvidelser (plugins) til WordPress.

Hver gang WordPress rammer hovedet i loftet på hukommelsesforbruget, begynder webserveren at afvikle hjemmesiden langsommere. Og det er simpelthen fordi, der ikke er hukommelse nok. Det er ikke godt! De enkelte kald til hjemmesiden sættes i kø! Kaldene afvikles så efterhånden, som der bliver ledig plads i hukommelsen. Tilsvarende problemer kan opstå, hvis CPU’en på webserveren ikke er særlig hurtig! Så kombineres for lidt hukommelse med for langsom en CPU. Det gør kun hastigheden endnu langsommere. Samtidig med at det skaber helt andre og mere ubehagelige problemer.

Så langsommere svartider er ikke det eneste, du kan komme ud for. Er det virkelig trangt med hukommelsen og processorkraften på dit billige webhotel, kan du også risikere, at webserveren sender en 500 eller 502 serverfejl til dine besøgende. Den skal simpelthen vente for længe på de data, den skal bruge. Så tror den fejlagtigt, at der er problemer med den pågældende webside.

Det betyder, at de besøgende får en kedelig fejlmeddelelse frem for den flotte webside. En hjemmeside de var interesserede i at læse. Det giver en dårlig brugeroplevelse. Er du så uheldig, at det er en af Googles søgerobotter, som er brugeren, risikerer du, at Google sletter siden fra deres indeks. For den virker jo ikke.

For lidt hukommelse dræber dine topplaceringer i Google

Så for lidt hukommelse er direkte gift for din hjemmeside placering i søgeresultaterne. For netop hjemmesidens svartider og tilgængelighed får større og større betydning for, hvor gode placeringer den får på de søgeord, der gerne skulle trække besøgende til din hjemmeside.

Her er en placering i den absolutte top 3 nødvendig, hvis du skal gøre dig håb om at få nogen nævneværdig trafik til hjemmesiden fra Google. Kommer du længere ned på side 1 end det, begynder det at gøre ondt på jeres besøgstal. Forsvinder din hjemmeside helt ud af den første side i søgeresultaterne for jeres mest centrale søgeord, mister du stort set al trafik fra de organiske søgeresultater.

Det resulterer igen i, at du bliver nødt til at købe dig til en af de fire pladser i den kommercielle del af søgeresultaterne. Er konkurrencen høj på jeres søgeord i AdWords, kan det hurtigt koste jer tusinder af kroner hver måned. Det er væsentlig mere end merprisen for en ordentlig WordPress-hosting med saft og kraft nok til at give jeres besøgende den bedste oplevelse med hjemmesiden.

Giv brugerne en bedre oplevelse af både hjemmeside og webshop

Ved at flytte din hjemmeside til en hosting-udbyder, der tilbyder dedikeret WordPress-hosting og masser af hukommelse og processorkraft, kommer dine besøgende og Google til at opleve væsentligt hurtigere svartider fra dag et. Samtidig risikerer du ikke de kedelige fejlmeddelelser, der kan resultere i, at Google sletter hele sider fra din hjemmeside fra deres indeks.

Så ved at flytte til Ribe Mediehus, kan du forvente både bedre placeringer i søgeresultaterne. Du kan forvente flere ordrer i jeres webshop, hvis I for eksempel har valgt webshop-pluginet WooCommerce til at afvikle en webshop på jeres WordPress-side. For ingen kunder gider vente på langsomme produktsider, eller skulle vente unødigt længe, når de skal til at betale for deres varer.

Slut med at stå med problemerne selv

Vælger du Ribe Mediehus som hosting-partner for jeres WordPress-hjemmeside, så er det samtidig også slut med at stå med problemerne selv. For hovedparten af alle low-cost hosting-firmaer vil ikke røre din WordPress-installation med en ildtang.

Eller også forsøger de at dække sig ind bag problemer med din WordPress-installation! Når du klager over hastighed eller andre uhensigtsmæssigheder ved deres webserver. De står kort sagt og ligner den der tjener, som siger, at det ikke er hans bord, når du spørger ham om noget.

Det kommer ikke til at ske hos Ribe Mediehus. Vi leverer dedikeret WordPress-hosting! Vi bruger det selv til de WordPress-hjemmesider, som vi udvikler og hoster for vores kunder. Det betyder tre ting, som er guld værd for dig og din WordPress-installation:

 1. Den webserver, du lejer dig ind på, er toptunet til at afvikle WordPress. Det vil sige, at vi har konfigureret webserveren, så det i hvert fald ikke er den, der spænder ben for din WordPress-side.
 2. Samtidig er der hukommelse og processorkraft nok til, at det ikke bliver flaskehalsen, når hjemmesiden skal vises til de besøgende.
 3. Du kommer ikke til at stå med dine WordPress-problemer selv. Hos Ribe Mediehus er vi eksperter i WordPress, og kan hurtigt – og derfor også billigt – hjælpe dig med at afhjælpe de problemer i WordPress, der kan give en dårlig brugeroplevelse for dine besøgende.

Hvor nummer 1 og nummer 2 kan sikre din nattesøvn og skabe grundlaget for bedre placeringer i søgeresultaterne og flere ordrer, er det især punkt 3, du kommer til at mærke effekten af i hverdagen. For hører WordPress ikke til blandt jeres spidskompetencer, så kan det hurtigt blive både tidskrævende og dyrt! Specielt hvis du skal ud og hyre et eksternt professionelt webbureau til at hjælpe jer.

Vi sørger naturligvis også for backup, og at hackere og andre af nettets kriminelle ikke kan få adgang til din webserver. Samtidig kan vi også hjælpe dig med at genoprette en hacket WordPress-installation! Videre kan vi finde ud af hvilket plugin eller element i temaet, der har givet hackerne en bagdør ind til jeres hjemmeside. Den opgave ville du selv have siddet med, hvis du havde valgt et hvilket som helst andet hosting-firma.

Saml alt med jeres hjemmeside og webshop på samme sted

Ved at vælge Ribe Mediehus til jeres WordPress-hosting, får I en unik mulighed for at samle alt, hvad der har med jeres hjemmeside og webshop at gøre på et og samme sted. Vi kan ikke bare hoste den, med også hjælpe med:

 • Opsætning og design af komplet WordPress-hjemmeside
 • Opsætning og konfiguration af WooCommerce webshop
 • Support til WordPress og WooCommerce
 • Hastighedsoptimering og fejlfinding af temaer og plugins
 • Tilpasning af temaer eller udvikling af unik webdesign
 • Rådgive om valget af og tilpasse plugins til danske forhold
 • Få din hackede WordPress-hjemmeside op at køre igen

Og meget, meget mere.

Så vil du forenkle alt omkring jeres WordPress-hjemmeside eller webshop og samle både hosting, udvikling og vedligehold på et og samme sted? Så er det klart Ribe Mediehus, du skal tage fat i. Hellere i dag end i morgen!

Klar til at skifte hosting?

Hos Ribe Mediehus matcher vi nemt alle jeres krav til den perfekte hosting leverandør. Vi har allerede hjulpet masser af danske virksomheder med deres hosting.

Så kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi hjælper jer i gang eller videre!