Alt i en pakke – 499,00 pr. måned excl. moms

WooCommerce – webshop til WordPress

WooCommerce er løsningen, hvis du har en WordPress-hjemmeside, og ønsker at udvide den med en webshop. Det er et gratis plugin, der kan integreres med både danske betalingsløsninger og danske forsendelsesløsninger. Hos Ribe Mediehus kan vi sætte din WooCommerce webshop op. Ribe Mediehus kan udvikle et webdesign til shoppen, der matcher jeres eksisterende WordPress-tema. Vi kan også integrere til jeres økonomi- og lagersystem. Så skal du have webshop på din WordPress-hjemmeside? Så kontakt os nu!

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er en udvidelse til WordPress (kaldet et plugin). WooCommerce gør det muligt at sælge produkter, tjenesteydelser og digitale produkter fra jeres hjemmeside. Set med brugernes øjne fungerer det på nøjagtig samme måde som enhver anden webshop. Her får du mulighed for at få en kategoriopdelt oversigt over alle jeres varer, læse nærmere om hver enkelt vare og lægge dem i indkøbskurven.

Selv betalingen foregår på samme måde som i enhver anden webshop. Alt efter hvilken betalingsløsning du vælger, kan du tilbyde betaling med de mest almindelige kreditkorttyper, MobilePay og PayPal. Har du valgt at integrere din WooCommerce-webshop med forsendelsesløsningen Pakkelabels.dk, kan kunderne efterfølgende vælge hvem pakkerne skal sendes med. De kan også vælge udleveringssted – igen ganske som i de webshops, kunderne allerede kender.

Så med WooCommerce får du altså en helt professionelt udseende webshop, der fungerer på samme måde, og kan alt det, som kunderne er vandt til fra for eksempel Wupti.com, Zalando og alle de andre kendte webshops.

Samtidig får du en webshop-løsning, som:

  • Fungerer lige som resten af WordPress
  • Er let at sætte op til danske forhold
  • Der findes mange udvidelsesmuligheder til
  • Ikke giver dig en masse faste udgifter

En professionel WordPress-udvikler giver tryghed

Har du ikke den fornødne indsigt i teknik og WordPress – eller lyst til – at rode med opsætningen af WooCommerce selv, er det en god ide at kontakte en professionel WordPress-udvikler – som f.eks. Ribe Mediehus.

Det kan også være, at du ønsker du at ændre på f.eks. betalingsforløbet eller at tilpasse opsætningen af de forskellige felter eller visningen på produktsiderne. Eller lige få rettet et par detaljer, så designet på WooCommerce-siderne passer helt perfekt til jeres webdesign.

Vi kan tilpasse alle de ovennævnte ting, samt f.eks. integrere WooCommerce med jeres økonomisystem, jeres lager- og logistiksystem og eventuelt andre interne it-systemer. Derved kan I automatisere hele salgsprocessen, så I slipper for dobbeltarbejde og manuelle arbejdsgange.

Disse muligheder kommer vi alle sammen tilbage til senere i teksten.

Case fra Ribe Mediehus - Rustik by marianne

Fungerer lige så nemt som WordPress

Med WooCommerce får du en webshop, du nemt kan finde ud af at betjene. Oprettelse af produkter og produktkategorier foregår nemlig på samme måde, som når du opretter et nyt indlæg i WordPress.

Samtidig foregår selve konfigurationen på samme måde som mange andre plugins i administrationsmodulet. Det er dog en lidt mere omfattende proces! Fom mange kan det virke en smule uoverskuelig og forvirrende, hvis du ikke har prøvet det før. Så vil du slippe for besværet, eller har du ikke lyst til at kaste dig ud i det, kan vi hjælpe.

Nemme integrationer til danske forhold

Som allerede nævnt findes der flere forskellige danske betalingsløsninger der passer til WooCoomerce. De giver kunderne mulighed for at anvende alle de kendte betalingskort på det danske marked. Alt efter hvilken udbyder du vælger, har du også mulighed for at få Dankort-betalinger og MobilePay med som betalingsmuligheder på webshoppen. Det gør løsningen lidt dyre, men tilbyder kunderne total fleksibilitet.

PayPal-betaling

Du kan også klare dig helt uden en dansk betalingsløsning. For som standard understøtter WooCommerce både mulighed for at betale via faktura eller via PayPal. Sidstnævnte giver mulighed for, at kunderne kan betale via de mest udbredte internationale betalingskort. Det kræver dog, at de klikker på en separat fane på PayPal-betalingssiden. Det overser mange. De tror de først skal oprette en PayPal-konto for at handle hos dig. Derfor virker en webshop som kun tilbyder betaling via PayPal ikke nær så troværdig på danske forbrugere.

Vil du have en praktisk og nem løsning på forsendelse af de varer, du sælger i din webshop, kan du også få en WooCommerce-integration til Pakkelabels.dk. De tilbyder en løsning, hvor du køber forsendelse til faste takster af dem. Dermed får du adgang til deres samlerabat hos de forskellige pakkefirmaer (GLS, PostNord, DAO, Bring med flere). Dvs. dine kunder får mulighed for at vælge både pakkefirma og udleveringssted.

Så med disse danske løsninger kommer din webshop til at virke lige så professionel som de store webshops.

Masser af udvidelsesmuligheder

Der findes masser af udvidelsesmuligheder til WooCommerce. Udover den indbyggede mulighed for at sælge digitale produkter (e-bøger, videoer etc.), kan du også få en udvidelse, der giver mulighed for at sælge abonnementer på et lukket medlemsområde på jeres hjemmeside.

Du kan også få forskellige udvidelser, der for eksempel tilføjer alle nye kunder til jeres mailingliste. Andre udvidelser gør det lettere at håndtere varer og kategorier i administrationsmodulet, eller tilføjer integration til et POS-kassesystem. Sidstnævnte gør det muligt at bruge WooCoomerce til at styre salget både i webshoppen og en fysisk butik med kasseapparat og det hele.

Endelig kan vi nemt udvikle andre former for udvidelser, specialløsninger og integrationer. Det kommer vi tilbage til senere i artiklen.

Ingen faste udgifter

Med en WooCommerce webshop-løsning slipper du for at skulle betale et fast abonnement hver måned for systemet. Det skulle du have gjort, hvis du havde valgt en af de cloud-baserede webshopløsninger som eksempelvis Shopify eller lignende.

Til gengæld løber der oftest nogle udgifter up-front til opsætning og tilpasning af WooCommerce dertil kan der være en support aftale hvis du har behov for dette. Det vender vi også tilbage til senere i artiklen.

Du kommer langt på egen hånd

Har du lidt erfaring med WordPress og lidt teknisk indsigt, kan du faktisk komme rigtig langt med WooCommerce uden professionel hjælp. Webshoppen har et fuldstændigt dansk sproglag. Derfor kommer din kunde aldrig til at møde engelske tekster eller andre ting, der kan få dem til at tvivle på din webshops troværdighed.

Samtidig vil de fleste både kunne finde ud af at opsætte betalingsløsning og integrationen til forsendelsessystemet Pakkelabels.dk. Hvis de altså selv kan finde ud af at sætte de respektive plugins op.

Den bedste, men ikke altid den rigtige løsning

Men selv om WooCommerce på det nærmeste er den eneste løsning, hvis du vil have en webshop på din WordPress-hjemmeside, er det ikke altid den bedste.

Det kommer helt an på:

  • Hvor mange varer du skal have i din webshop
  • Hvor hurtigt du vil i luften med din webshop
  • Om du kender andre webshopsystemer som f.eks. Magento, Shopify eller lignende
  • Om du vil punge ud til opstartsomkostninger eller vil have en abonnementsløsning
  • Hvorvidt der er brug for specielle funktioner og integrationer

Hvor mange varer skal du have i din webshop

Selv om WooCommerce og WordPress sagtens kan håndtere mange tusinder varer, så fungerer opsætningen af produkter og håndteringen af disse på samme måde, som når du opretter et nyt indlæg i WordPress. På samme måde håndteres de forskellige varekategorier ligesom indlægskategorierne i WordPress.

Det gør det nemt at komme i gang med at oprette varer i WooCommerce. Der er bare lidt flere og andre felter, der skal udfyldes. Videre er der nogle nye valgmuligheder, du skal lære at kende.

Men skal du foretage den samme rettelse på mange varer eller flytte rundt med dem mellem forskellige kategorier og så videre, bliver du hurtigt fanget i de samme begrænsninger. De begrænsninger du kender fra indlæggene. Selv om du kan bruge lyn-redigeringsfunktionen, skal du ind på hver enkelt indlæg – eller her hver enkelt produkt – for sig, for at ændre på det.

Her giver dedikerede webshopløsninger som Magento, Shopify og så videre mulighed for at masseredigere og nemt flytte rundt på mange varer på en gang. Det er en funktion, du vil savne, når du først skal jonglere med hundreder af varer på en gang i WooCommerce.

Ribe Mediehus har dog udviklet et plugin til WordPress/WooCommerce, som gør det muligt at redigere mange produkter på samme niveau som i de andre dedikerede shop systemer. Det følger desuden med i alle vores standard opsætninger.

Endelig giver mange varer en meget større WordPress-database. Det kan både give performance-problemer med din hjemmeside og betyde, at du løber hovedet ind i eventuelle størrelsesbegrænsninger på databasen, hos det hostingfirma du har din hjemmeside liggende på.

Men har du et begrænset antal varer, eller har du kun lejlighedsvis behov for at rokere rundt på varer og så videre, er WooCommerce en helt fantastisk løsning til dig, der allerede kører med WordPress.

Hvor hurtigt skal din webshop i luften

Med abonnementsbaserede cloud-løsninger som for eksempel Shopify, og de webshopløsninger som mange danske hostingudbydere tilbyder, kan du praktisk talt have din webshop i luften fra den ene dag til den anden. Det kræver dog, at du allerede har de fornødne indløsningsaftaler og betalingsløsninger på plads. Videre skal du have et regneark klar med de varer og oplysninger om varerne, der kan importeres i webshop-systemet.

Med en WooCommerce-løsning på WordPress skal du først sætte systemet op. Har du et godt kendskab til WordPress og de fornødne aftaler om betalingsløsning og forsendelse på plads, kan det faktisk gøres lige så hurtigt. Men det visuelle indtryk bliver sjældent lige helstøbt out-of-the-box, som hvis du have valgt en cloudbaseret webshop.

For oftest skal der lige finpudses de sidste detaljer omkring eksempel knapfarver, opbygningen af produktsiderne, betalingsflowet ved tjek-ud og måske også lige justeres nogle ting i webdesignet. Med de justeringer er din WooCommerce webshop en helstøbt del af jeres WordPress-hjemmeside.

Oftest er det småting, du sagtens kan leve med. Men de mere kritiske kunder opdager det og det koster på troværdigheden. Så skal det være helt perfekt, tager det lidt længere tid at komme i luften end hvis du vælger en cloudbaseret webshop – dog med de forbehold vi kommer tilbage til lige om lidt.

Kender du andre webshop-løsninger i forvejen

Har du tidligere arbejdet med for eksempel Magento, Shopify og så videre, kan det virke nemmere at sætte en webshop op i dem end at begynde at arbejde med WooCommerce på WordPress. Samtidig vil du med garanti savne nogle af de funktioner, som du havde i de dedikerede webshopløsninger.

Så kender du andre webshop-løsninger i forvejen, kan det være en god grund til ikke at gå med WooCommece. Det selv på trods af at integrationen med jeres hjemmeside bliver mere besværlig.

Betal udviklingsomkostninger eller et fast månedligt abonnement

Endelig skal du være klar over, at eventuelle udviklings- og opstartsomkostninger ved at implementere WooCommerce er en udgift, du skal betale up-front. Vælger du en cloudbaseret webshop-løsning, kan du oftest springe disse udgifter over, og i stedet nøjes med at betale et fast, lavt abonnement hver måned.

Det er dog en sandhed med modifikationer. For vil du gerne have din Shopify, eller anden webshop i skyen til at ligne jeres hjemmesides webdesign, samt tilpasse nogle af de samme ting, som det tit er nødvendigt at tilpasse i WooCommerce, så slipper du ikke for udviklingsomkostninger op front til cloudløsningen.

For ligesom WooCommerce kan disse løsninger tilpasses, så webshoppen kommer til at virke mere som jeres. Det er trods alt de færreste, der kan klare sig med en af cloudløsningernes standardskabeloner. Altså får du de samme udgifter til opstarten, som med en WooCommerce-løsning.

Har du brug for specialfunktioner og integrationer

En anden grund til at du skal vælge WooCommerce fra, skulle være, at du kan få specialfunktioner og eventuelle integrationer til andre webshopløsninger, som du ikke kan få til WooCommerce. De skal måske stadig sættes op, men det er småting i forhold til at skulle udarbejde dem fra bunden.

Her kan Ribe Mediehus oftest hjælpe. For vi har udviklet rigtig mange specialfunktioner og integrationer til WooCommerce til andre danske virksomheder. Så sandsynligvis har vi allerede en løsning liggende klar, der bare skal tilpasses til netop jeres virksomhed.

Vi kan f.eks. integrere WooCommerce med stort set alle de ERP-systemer, der er mest udbredt herhjemme. Lige fra Dinero over Microsoft Dynamics NAV til SAP. Samtidig har vi også udviklet integrationer til de lagersystemer, der er integreret i Microsoft Dynamics-produkterne, samt andre lager- og logistiksystemer. Så hvis din virksomhed er som danske virksomheder er flest, har vi sikkert allerede udviklet forskellige specialfunktioner. Det vil sige integrationer til WooCommerce, som vi kan bygge videre på til dig.

Kom i gang med WooCommerce på en sikker og tryg måde

Selv om WooCommerce er nemt at gå til, er det sikreste valg altid at få hjælp af en professionel WordPress-udvikler som Ribe Mediehus. Vi har sat hundredvis af WooCommerce-webshops op på WordPress. Vi kender alle de udvidelses- og integrationsmuligheder, der findes, og virker på det danske marked.

Samtidig har vi stor erfaring med opsætning af betalingsgateways og tilpasning og optimering af hele betalingsprocessen. På den måde foregår alt ligesom i de store, kendte webshops. Det giver kunderne tryghed. Det giver dig en større konverteringsprocent og dermed øget omsætning.

Et samarbejde med Ribe Mediehus giver dig en tryg og sikker måde at komme i gang med en webshop på jeres hjemmeside. Du undgår alle faldgruberne! Du slipper for at sætte dig ind i en masse teknik og er sikker på, at både kunderne og du selv får den bedste oplevelse med jeres webshop som muligt.

Så kontakt Ribe Mediehus i dag – og lad os komme i gang med din WooCommerce-webshop på WordPress.

Klar til at sælge?

Hos Ribe Mediehus matcher vi nemt alle jeres krav til den perfekte WordPress Udvikler, og har allerede hjulpet masser af danske virksomheder med deres webshop.

Så kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi hjælper jer i gang eller videre med WooCommerce!

200+
KUNDER
300+
LØSNINGER
15
SERVERE
100%
TILFREDSHED