Vi er eksperter i systemudvikling

Vil du effektivisere din virksomhed, og gøre arbejdsgangene nemmere for både medarbejdere og kunder? Vil du samtidig gerne have en platform, som er let at opdatere, og som ikke koster flere millioner? Så er løsningen du leder efter nok webbaseret.

Hvad får du hos Ribe Mediehus?

Projektstyring

Alt udvikling i Ribe Mediehus foregår agilt. Vi benytter bl.a. værktøjer som Trello og Wunderlist, samt interne projektstyrings- og kvalitetssikrings værktøjer. Trello/Wunderlist giver dig mulighed for, at holde en finger på pulsen i netop dit projekt. Du kan se hvor langt en opgave er i processen, om der er opstået problemer med en funktion, eller om tingene går hurtigere end forventet.
Det er ikke et krav at du sætter dig ind i systemerne, men det er vigtigt for os, at du kender til de forhold som vi arbejder under, for at sikre den høje kvalitet som vores produkter består af.

Prototype

Når man bygger et hus, har man naturligvis tegninger at gå efter. Det bør aldrig være anderledes, når man bygger et system eller en webbaseret applikation! Derfor udarbejder Ribe Mediehus, i samarbejde med kunden, altid en komplet prototype over systemet. På denne måde vil det være muligt, forholdsvis tidligt i processen, at finde mulige fejl og ændringer, som man måske først ville have fundet senere i processen.

Kontakt os gerne for at se referencer på prototyper, da disse ikke er offentligt tilgængelige

Frameworks

Et stabilt framework er ligeså vigtigt som fundamentet når man bygger hus. Vi benytter altid de nyeste versioner af det framework, som passer på dit projekt. Vi har stor erfaring med bl.a. Laravel og CodeIgniter. Disse frameworks er populære fordi de sørger for høj ydeevne, sikkerhed og fornuftige skalerings muligheder, med et minimum af nødvendige ressourcer.

Kontakt os for at hører mere om hvilket framework du bør benytte i dit projekt.

Backup

Alle specialdesignede løsninger går under vores udvidede support og backup plan. Det vil sige, at du 24/7 kan få fat i en backup af dit system, hvis uheldet er ude. Vi står bl.a. klar til at håndtere systemsvigt og andre problemer, lige så snart de opstår

Hvorfor skal du vælge os

Vi garantere at du får en professionel og dygtig partner, som står klar til at hjælpe dig igennem hele forløbet. Vi bestræber altid det bedste resultat, som lever op til både dine, og vores forventninger. Vi lever af at levere holdbare løsninger, som ligger over standarden. Du kan derfor trygt og helt uforpligtende få en dialog med os, om netop dit projekt.
200+
KUNDER
300+
LØSNINGER
15
SERVERE
100%
TILFREDSHED