Vi er eksperter i systemudvikling

Vil du effektivisere din virksomhed, og gøre arbejdsgangene nemmere for både medarbejdere og kunder? Vil du samtidig gerne have en platform, som er let at opdatere, og som ikke koster flere millioner? Så er løsningen du leder efter nok webbaseret.

Det meste foregår i dag i skyen. Dvs. på en webserver, som nemt kan tilgås sålænge man har forbindelse til internettet. I mange tilfælde er dette både en dynamisk, brugervenlig og ikke mindst billig måde at håndtere et system på. De fleste velkendte systemer kører i dag online, og flere er på vej.

Hos Ribe Mediehus er vi specialister i webbaserede applikationer og programmer. Vi benytter det velkendte framework, Laravel, som kerne i de fleste af vores applikationer. Dette giver os mulighed for at skabe, stort set, hvilket som helst produkt, vores kunder kan ønsker sig.

Vi udarbejder altid i samarbejde med vores kunde, en komplet prototype, som kan bruges til test og overvejelser, men også som guidelinje for slutproduktet. Du kan derfor trygt overlade dit næste projekt til os.

Hvad får du hos Ribe Mediehus?

Vi hjælper dig frem til den helt rigtige løsning, og så endda i et fornuftigt prisleje.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi garantere at du får en professionel og dygtig partner, som står klar til at hjælpe dig igennem hele forløbet. Vi bestræber altid det bedste resultat, som lever op til både dine, og vores forventninger. Vi lever af at levere holdbare løsninger, som ligger over standarden. Du kan derfor trygt og helt uforpligtende få en dialog med os, om netop dit projekt.

Ny professionel hjemmeside fra Ribe Mediehus

Hvad siger kunderne?

Det har været en god oplevelse at arbejde sammen med Henrik og hans team. Min hjemmeside var færdig i løbet af nogle få uger, og sidenhen opgraderede jeg til en webshop, som mine kunder tog rigtig godt i mod. Jeg er yderst tilfreds, og kan klart anbefale andre at gøre det samme.

Birgitte Enevoldsen, Barocque.dk

I 2015 startede vi et samarbejde med Ribe Mediehus, og fik i den forbindelse udviklet en ny webshop. Vi havde i forvejen en lidt dyrere løsning hos HostedShop, som ikke kunne alt det, vi gerne ville. Hele vejen igennem har Henrik udvist professionel adfærd, og tålmodighed når vi ikke lige kunne følge med. Det resulterede i en webshop, som fungere upåklageligt, og som faktisk sparer os penge hvert år.

Anders Rohr Jørgensen, arjshop.dk